Primarul unui oraș argeșean, agresat de un interlop în sediul primăriei! „M-a lovit. E jenant ca un infractor să intre într-o instituție publică și să lovească pe cineva”

Publicitate

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a fost agresat fizic și verbal în sediul primăriei de către un interlop. Se pare că interlopul Stelian Crăciun a intrat în biroul edilului cu alți trei bărbați. Toți cei care au pătruns în biroul primarului din Mioveni au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

„În jurul orei 21:15, numitul Stelică Crăciun și cu încă o persoană m-am trezit cu ei în birou, spunând la punctul de pază că au vorbit cu mine la telefon și că îi aștept în birou. Când a intrat în birou a început să mă apostrofeze pe mine și pe fostul comisar Mihalcea. L-am întrebat ce caută aici, la ora asta, având în vedere că în ultimii cinci, șapte ani nu ne-am mai spus nici „Bună ziua””, a povestit edilul, potrivit sursei citate.

Primarul povestește că a ieșit din încăpere să cheme paznicul, iar împreună cu acesta a reușit să-i dea afară pe agresori. Apoi, au anunțat imediat poliția. De asemenea, primarul susține că a fost lovit în birou:

„M-a lovit. E jenant ca un infractor să intre într-o instituție publică să agreseze pe cineva. Nu am înțeles ce căutau în parcarea instituției. A mințit ofițerul de serviciu de la primărie. Nu am avut nicio legătură cu el în ultimii șapte, opt ani. Cred că un mobil aveau având în vedere că erau patru”, a declarat Ion Georgescu, potrivit gândul.ro. 

Edilul mai spune că știe că acest om este o persoană violentă care susține că nu se teme de nimeni, motiv pentru care spune că îi este frică inclusiv pentru viața lui.

În apărarea lui, Stelică Crăciun spune că primarul a fost cel care a atacat primul:

„Când m-a văzut primarul, știind că i-am făcut mai multe plângeri, a sărit la mine și mi-a băgat mâna în gât. Ieși afară, tâlharule, ieși afară din Primărie. Mi-a zis să ies afară, am ieșit, nu am pus mâna pe el. Sunt camere de luat vederi, nu l-am agresat, nu l-am  înjurat, nu i-am zis absolut nimic”, a spus Stelică Crăciun, potrivit sursei citate.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!