Primarul unei comune din Dâmbovița a renunțat la pensia spencială înainte de a se adopta proiectul de lege prin care acestea să fie eliminate. Vezi despre cine este vorba

Publicitate

Ionuț Parghel

Primarul comunei Crângurile, din județul Dâmbovița, a recurs la un gest neașteptat. Cu doar o zi înainte de a se adopta proiectul de lege prin care pensiile speciale să fie eliminate, edilul Costin Ionuț Barbu a renunțat, în fața notarului, la dreptul de pensie specială, care se acorda primarilor prin Codul Aministrativ, încă din anul 2019.

La scurt timp după ce a luat această decizie, șeful primăriei Crângurile a postat pe propria sa pagină de Facebook, documentul prin care se vede că a renuțat la drepturile de pensie specială.

“Dau prezenta declarație ca fiind necesară autorităților publice de resort.  Subsemnatul Barbu Costin Ionuț, declar că am citit și mi s-a citit de către notarul public declarația în întregime, am înțeles conținutul și consecințele juridice pe care le produce, fiind de acord cu acesta întrucât exprimă cele declarate de mine, drept pentru care semnez mai jos”, se arată în declarația notarială, încheiată pe 27 ianuarie 2020.

Costin Ionuț Barbu are 40 de ani și este primarul localității din vestul județului din anul 2016.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!