Primarul unei comune din Caraș Severin oferă o casă de vacanță recompensă celui care convinge conducerea județului să asfalteze un drum!

Publicitate

Un primar din Caraș Severin s-a oferit să dea o casă de vacanță pentru cel care îi vor convinge pe mai marii județului să asfalteze o stradă. Drumul respectiv, care se vrea a fi asfaltat, este unul pe care circulă foarte mulți turiști străini. Problema este că, din cauza infrastructurii deficitare, comuna respectivă nu se poate dezvolta foarte mult, astfel încât să primească un număr mai mare de vizitatori.

Anual, mai ales pe timp de vară, peste 8.000 de turişti ajung localitatea Gârnic. De asemenea, turiștii străini şi-au cumpărat inclusiv case de vacanţă aici. Pentru a ajunge în localitate însă, oamenii trebuie să străbată un drum de pământ, plin de gropi, scrie observatornews.ro.

“Nu a fost reparat niciodată, nu a văzut niciodată asfaltul, nu a văzut niciodată vreo investiţie mai mare. După prognozele şi discuţiile pe care le-am avut la Consiliul Judeţean nu sunt şanse. Am zis că punem mână de la mână, luăm o casă de vacanţă şi o dăm celui care reuşeşte să asfalteze acest drum”, a spus Nicolae Tismănariu, primarul din Gârnic, potrivit sursei citate.

Asfaltarea drumului nu ar fi un beneficiu numai pentru cei care locuiesc în comună. Deși investiția duce până la 1 milion de euro, ea ar atrage şi mai mulţi turişti în zonă, ceea ce ar duce la o dezvoltarea economică extraordinară.

Șocant este că în trecut autoritățile locale au încercat să le astupe, dar s-au ales cu o amendă.

“Am ieşit cu utilajele cu angajatii primăriei, am reparat drumul iar după două săptămâni ne-am trezit cu amendă de 30.000 de lei de la Parcul Național Portile de Fier, pentru modificare sol”, a spus Nicolae Tismănariu, primarul din Gârnic, potrivit observatornews.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!