Primarul Târgoviștei verifică personal condițiile în care unitățile de învățământ își vor primi copiii

Publicitate

Având în vedere că se apropie debutul anului școlar, în aceste zile primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, alături de membri ai administrației, verifică, în teren, condițiile în care unitățile de învățământ își vor primi elevii pe data de 9 septembrie.

În această vacanță, au fost realizate lucrări ample de modernizare și întreținere la mai multe unități de învățământ din municipiul Târgoviște.

Școala Gimnazială „Profesor Paul Bănică”, Școala Gimnazială „Grigore Alexandrescu, Colegiul Economic “Ion Ghica” reprezintă numai câteva dintre unitățile care au beneficiat sau la care încă sunt în curs lucrări importante de modernizare.

Astfel, a fost înlocuit parchetul în zeci de săli de clasă, au fost înlocuite uși, au fost înlocuite obiectele sanitare la toalete, au fost făcute intervenții la instalațiile electrice, au fost realizate zugrăveli etc.

”Aceste intervenții vin să completeze amplul program de de investiții în infrastructura educațională a municipiului Târgoviște în condițiile în care, la acest moment, se lucrează concomitent la nu mai puțin de 11 proiecte din zona infrastructurii educaționale”, a precizat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Vă reamintim că unitățile educaționale la care în această vară au debutat lucrări fără precedent sunt: realizare Bază sportivă la Colegiul Naţional “Constantin Carabella”, extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșele nr. 14, nr. 13, nr. 16, nr. 8; reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.13, a Grădiniței nr. 15 și construirea unei grădinițe de la zero în cartierul Sagricom.

La acestea se adaugă: extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”, a Şcolii Gimnaziale „Matei Basarab”, dar și reabilitarea, modernizarea, extinderea şi echiparea Grădiniţei nr. 8 „Rază de Soare”, cea mai mare din municipiul Târgoviște.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!