Primarul Târgoviștei a pus punct zvonurilor apărute cu privire la plecarea sa din fruntea Primăriei municipiului la finalul mandatului: “Am o satisfacție aparte să le transmit că pot să-și facă alte planuri de viitor”

Publicitate

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a pus punct speculațiilor apărute în ultima perioadă cu privire la plecarea sa din fruntea Primăriei municipiului la finalul mandatului. Edilul a transmis, în acest sens, într-o rețea de socializare, un mesaj acid tuturor celor care au lansat astfel de zvonuri nefondate.

“Se-ntâmplă, periodic, ca niște nefericiți politici, nervoși că nu le-au ieșit zarurile cum trebuie acum 6 ani și acum 2 ani, să apeleze la o „strategie” josnică: vorbesc cu cine-apucă despre cum o să plec eu de la Primărie la finalul acestui mandat și voi lăsa pe unul sau pe altul în locul meu. Atât au putut produce.

De cele mai multe ori îi ignor. Parcă, totuși, au devenit prea vocali și am o satisfacție aparte să le transmit că pot să-și facă alte planuri de viitor. O să plec de la Primăria Târgoviște când o să-mi spună târgoviștenii să plec. Am muncit prea mult, eu și echipa mea, ca să lăsăm pe unii să distrugă. Am făcut o echipă puternică împreună cu Corneliu Ștefan și n-avem de gând să permitem unor indivizi în pană de idei să strice asta. Gata. Înapoi la treabă!”, a transmis primarul Târgoviște, pe Facebook.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!