Primarul Târgoviștei a primit trofeul AMR la categoria ”Regenerarea urbană a spațiilor publice”. 21 de investiții de peste 50 milioane lei, în trei ani

Publicitate

Excelență în regenerarea urbană a spațiilor publice!

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a primit trofeul acordat de Asociația Municipiilor din România în cadrul Galei AMR 2021 la categoria “Regenerare urbană a spațiilor publice”.

Declarându-se onorat de această recunoaștere, edilul a declarat: ”Este o recompensă care se întoarce către efortul unei echipe de a transforma orașul în ultimii ani și oferă, totodată, un model de bune practice”.

În considerarea acestei performanțe au fost analizate proiectele cu finanțare europeană și locală pe ceea ce înseamnă regenerarea spațiilor publice degradate, un ”bilanț” extraordinar reușit în doar câțiva ani: 21 de investiții și peste 50 de milioane lei în ultimii 3 ani!

”Toate zonele abandonate care au fost civilizate, locurile de joacă apărute în locul maidanelor părăsite, hectare de pământ neîngrijit înlocuite cu parcuri și spații de agremenet, mii de locuri de parcare în locul garajelor inestetice etc – toate au contribuit la schimbarea condițiilor de trai în municipiul Târgoviște.

O muncă de echipă, pentru care sunt extrem de mândru”, a mai declarat primarul municipiului, Cristian Stan.

Printre zonele schimbate și modernizate la Târgoviște amintim: Piețele Tricolorului și Revoluției, Parcul Mitropoliei, Parcul amenajat la Dâmbovița Mall, Cinematograful Independența.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!