Primarul Municipiului Târgoviște, un nou atac acid la adresa prefectului Aurelian Popa, pe tema organizării alegerilor locale: “N-am înțeles această modalitate de lucru”

Publicitate

Prefectul județului Dâmbovița a intrat din nou în colimatorul lui Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște. De această dată, edilul orașului l-a atacat pe prefect pe tema organizării alegerilor locale, programate la sfârșitul acestei săptămâni.

Atacul acid lansat de Cristian Stan a pornit de la faptul că Instituția Prefectului Dâmbovița a alocat un număr redus de măști pentru municipiu, atâta timp cât cifra celor înscriși pe listele electorale este de circa 77 000. Potrivit lui Cristian Stan, numărul de măști asigurate pentru municipiul Târgoviște de către Prefectura Dâmbovița va fi în jur de         11 000.

“Guvernul, prin reprezentantul în teritoriu, prin prefect, a găsit de cuviință să asigure numai în jur de 11 000 de măști pentru cei aproximativ 77 000 de cetățeni cu drept de vot din Târgoviște, cu precizarea că Primăria Târgoviște este pregătită să asigure diferența de măști pentru fiecare alegător. Așadar, duminică, primăria municipiului Târgoviște va asigura ceea ce înseamnă diferența între ce oferă guvernul aproximativ 150 de măști pe fiecare secție de votare, ceea ce este foarte puțin. N-am înțeles această modalitate de lucru, n-am înțeles de ce și-au asumat că vor asigura măști pentru alegători, când termometrizarea, măștile în cea mai mare parte, toate acestea vor fi asigurate de către Primăria Municipiului Târgoviște”, a precizat Cristian Stan, într-o conferință de presă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!