Primarul municipiului Târgoviște este văzut ca unul dintre cei mai mari “colectori” de fonduri europene din România. Edilul Cristian Stan, în Top 10 manageri de administrație din țară

Publicitate

Ediția din această lună a revistei “Capital” prezintă Top 100 al celor mai buni manageri din România, pe baza performanțelor din ultimul an. Sunt 10 categorii, de la CEO sau director de Marketing până la oameni aflați în serviciul public sau implicați în domeniul sănătății.

În top 10 manageri de administrație se regăsește și Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște. Edilul este extrem de mândru că a fost inclus în această într-o astfel de ierarhie.

Sunt foarte mândru să fiu selectat și inclus în acest “clasament”, în Top 10 manager din administrație. Sunt mândru pentru noi toți, căci aici e vorba de Târgoviște. Arătăm transformările bune din ultima perioadă și despre echipă, parteneriatul dintre cei care suntem în serviciul comunității și comunitatea în sine”, a precizat Cristian Stan, pe pagina sa de Facebook.

Revista “Capital” în vede pe edilul din Târgoviște ca fiind unul dintre cei mai mari “colectori” de fonduri europene din România.

“În relația cu administrația centrală, cel puțin în ultimul an și jumătate, a fost un coșmar pentru Târgoviște. E o realitate că municipiul nostru a fost pur și simplu abandonat, ignorat de către Guvern. Zero bani la rectificările bugetare în ultimul an și jumătate, e revoltător.

Pentru anul 2021, primăria din Târgoviște pregătește o mulțime de proiecte. Printre ele putem aminti de modernizarea sistemului de transport public local, o investiție de reabilitarea școlilor “Tudor Vladimirescu” și “Mihai Viteazul”,ambele proiecte de peste 22 de milioane de lei.
Nu e deloc un slogan –să-i asculte pe oameni. De aici pleacă totul. De la gestul de minimă decență de a-i asculta pe cei în slujba cărora te pui. Totul pare că este foarte simplu, este nevoie de multă determinare. Pentru un primar banii sunt instrumentul cel mai important. Când sapi o grădină, ai nevoie de sapă. Când coși o haină, ai nevoie de ac și ață. Când scrii ceva, ai nevoie de pix.

Ei bine, când ești primar și obiectivul tău e să ajuți comunitatea, ai nevoie de bani, oricât de rece ar suna asta. Primeam directive de la nivel central, care implicau mari cheltuieli, neprogramate, dar fără niciun suport financiar. Am fost nevoiți să ne gospodărim singuri, pentru că nu puteam să ignorăm pandemia în așteptarea sprijinului de la Guvern”, a declarat primarul Târgoviștei pentru revista “Capital”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!