Primarul din Răcari a reacţionat după ce jucătorii echipei locale au băgat în spital un adversar. Ce spune edilul

Publicitate

Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari, a ieşit cu o reacţie după scandalul petrecut pe terenul din localitate, unde jucătorii Unirii au bătut cu bestialitate un fotbalist al echipei din Bucşani, într-un meci din faza judeţeană a Cupei României.

După cele întâmplate, edilul poate în lua în calcul chiar suspendarea activității echipei. “În ciuda eforturilor pe care le face administrația locală să mențină vie activitatea sportivă la nivelul orașului avem de-a face cu gesturi inadmisibile în societate cu atât mai mult în viața sportivă! Nimic nu justifică gestul unor jucători de la echipa Unirea Răcari la finalul disputei cu Unirea Bucșani. Sper ca aceștia să nu mai calce vreodată pe un teren de fotbal. Regret enorm incidentul, rog echipa Unirea Bucșani să primească scuzele mele și îi doresc multă sănătate jucătorului implicat în incident. Din punctul meu de vedere jucătorii echipei Unirea Răcari implicați nu mai au ce căuta la echipă! Pentru totdeauna! Mă gândesc foarte serios și la suspendarea activității echipei. Ce să cauți într-un eșalon superior dacă nu ști să pierzi!? În același timp mă gândesc și la faptul că nu trebuie pedepsită echipa toată din cauza unor uscături”, a transmis Marius Caravețeanu, pe pagina sa de facebook.

CCD a sancționat drastic Unirea Răcari

Potrivit celor de la fotbaljudețean.info, la ultima ședință a Comisiei de Competiții și Disciplină, Unirea Răcari și cei cinci jucători care l-au lovit cu bestialitate pe Zidăroiu au primit sancțiuni drastice. Astfel, terenul Unirii Răcari a fost suspendat cinci etape, jucătorii implicați în scandal au fost suspendați 24 de etape, iar clubul Unirea Răcari a fost amendat cu 2 000 de lei.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele