Primarul din comuna Nucet a luat a atitudine după ce un bărbat a fost bătut crunt de patru indivizi: “Să se facă dreptate!”

Publicitate

Ionuț Parghel

Primarul comunei Nucet nu a rămas nepăsător după conflictul monstru care a avut loc sâmbăta seara pe raza localității.

Luisa Bărboiu a transmis un mesaj clar și concis pe pagina sa de Facebook, după ce un bărbat a fost snopit în bătaie de patru indivizi. Edilul a cerut ca după chinul prin care a trecut bărbatul nevinovat să se facă dreptate!

“Dragi nuceteni! Aseară localitatea noastră, a fost zguduită de un eveniment extrem de grav! Toți ați aflat, că dl Florin Ion, un om cu un caracter exemplar, a fost bătut cu bestialitate, în timp ce mergea la gara Nucet să-și aștepte soția.

Fără să greșească ceva, cerând să i se facă loc pentru a trece, a fost bătut încât a ajuns la spital! În încercarea sa de a-i veni în ajutor, un alt tânăr, s-a ales cu o tăietură urâtă la braț!

Totul a degenerat într-un scandal uriaș, oprit odată cu venirea poliției și a mascaților. Nu îmi este indiferent! Dimpotrivă, este prima oară când se întâmplă un scandal de așa proporții! Am sosit imediat în zonă, pentru a da o mână de ajutor, deși de acest lucru se ocupa poliția, nu primăria.

Dar vreau ca aceste lucruri să nu se mai repete, iar în zona, sa instaurăm ordinea! Fiecare afirmă diverse lucruri, unele reale, altele nu! Cert este că eu ca primar, nu îndemn la ură, dar la solidaritate, da!

Fiecare trebuie să luăm atitudine și să nu permitem să se mai întâmple astfel de lucruri! Nu-mi doresc ,decât pentru tot chinul suportat de un om nevinovat, să se facă dreptate!”, a precizat edilul comunei Nucet.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!