Primarul comunei Voinești, mesaj sfâșietor după dispariția inginerului Gheorghe Erculescu. “Astăzi a plecat dintre noi un om iubit și respectat de întreaga comunitate”

Publicitate

Comunitatea voineșteană este în stare de șoc după dispariția prematură a inginerului Gheorghe Erculescu. În vârstă de 56 de ani, fostul director al Stațiunii Pomicole Voinești a decedat, vineri de dimineață, într-un accident violent, pe raza satului Gemenea.

Autoutilitara în care se afla s-a răsturnat după ce a a fost izbită puternic de un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Văleni Dâmbovița, aflat sub influența băuturilor alcoolice. După dispariția neașteptată a fostului consilier local, un mesaj sfâșietor a transmis primarul comunei Voinești, Dănuț Gabriel Sandu.

„Astăzi a plecat dintre noi un om iubit și respectat de întreaga comunitate, inginerul Gheorghe Erculescu.

Deplângem dispariția sa prematură în urma unui accident de circulație provocat de nesăbuința unui tânăr.

Gheorghe Erculescu, prin întreaga sa activitate profesională, socială și politică, a pus mai presus de toate interesul comun. A contribuit, în calitatea sa de consilier în cadrul Consiliului Local Voinești, la dezvoltarea și bunăstarea localității noastre.

Suntem alături de familia sa n aceste momente triste. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul comunei Voinești.

Un mesaj de condoleanțe familiei îndurerate a transmis și Stațiunea de Cercetare Pomicolă Voinești.

“SCDP Voinești își exprimă profund regret la plecarea spre cele veșnice a domnului Dr. Ing. Erculescu Gheorghe, în dimineața acestei zile într-un tragic accident auto. Sincere condoleanțe familiei!”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!