Primarul comunei Voinești, extrem de acid cu privire la actuala guvernare : “Faceți ceva pentru sănătatea acestui popor lăsând la o parte interesele de grup”

Publicitate

Gabriel Sandu, primarul comunei Voinești, este șocat de ce se întâmplă în sistemul medical românesc în ultima perioadă.

Într-o postare pe pagina de Facebook, edilul trimite mai multe “săgeți” subtile guvernanților actuali, dar totodată întreabă de ce au fost închise mai multe unități medicale din Dâmbovița în ultimii ani.

” Mă uit la televizor și nu pot să cred ceea ce se întâmplă în sistemul sanitar !

Nu vorbesc ca om politic, dar nimeni nu spune adevărul sau nu se dorește…?
Lipsa cadrelor medicale și blocarea posturilor vacante !

Cu același personal am aglomerat spitalele mari cu TIR-uri containere și alte improvizații, fără sursă de caldură legate la o rețea electrică distrusă fizic și moral !

De ce am închis Sanatoriul Moroeni, unitate cu peste 400 paturi, cândva cu dotările necesare, reabilitat în ultimii ani cu miliarde multe ?Astăzi funcționează cu 30 paturi. DE Ce? Fiindcă am avut nevoie de personal în altă parte ?

De ce de un an am închis secția de la Spitalul Voinești? DE Ce ? Fiindcă am vrut detașarea personalului. Secția avea 25 paturi și toate dotările necesare acesta fiind reabilitat în urmă cu 3 ani.

Și câte or mai fi în țară în aceeași situatie ! De ce containere și tiruri ? Fiindcă acolo se cheltuiesc foarte mulți bani !?

Să ne ferească bunul Dumnezeu de clacarea cadrelor medicale sau o grevă in corpore ?! Atunci ce vom face ? Ne vom preda la voia sorții.

În numele lui Dumnezeu faceți ceva pentru sănătatea acestui popor lăsând la o parte interesele de grup ?

TREZIȚI-VĂ SĂNU FIE PREA TÂRZIU ȘI NU VĂ MAI BATEȚI JOC !”, a transmis primarul comunei Voinești pe pagina personală de Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!