Primarul comunei Pietroșița, confirmat cu coronavirus. El va depune jurământul pentru un nou mandat în a doua jumătate a lunii noiembrie

Pandemia de coronavirus a lovit și comuna Pietroșița, din nordul județului Dâmbovița. Chiar primarul, Ion Dicu, a fost depistat pozitiv, alături de alți angajați ai primăriei.

Din informațiile, furnizate chiar de edil, starea sa de sănătate este bună, el având o formă ușoară de COVID-19. Acesta s-a izolat la domiciliu. Cum a fost diagnosticat cu coronavirus, Ion Dicu va depune jurământul pentru un nou mandat, în a doua jumătate a lunii noiembrie.

“Pentru a evita răspândirea unor afirmații eronate, vă informez că în cadrul Primăriei, au fost confirmați pozitiv mai mulți salariați (inclusiv eu)! Ne aflăm în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.

Inițial au fost depistate două cazuri, după care s-a luat decizia de a fi testați toți angajații.

Menționez că în sediul Primăriei au fost realizate toate măsurile de dezinfecție, însă este important să fim cât mai precauți. Așadar, vă rog să vă deplasați doar pentru probleme urgente!

Depunerea jurământului de către Primar și consilierii locali va avea loc pe 16.11.2020. Menționez că voi reveni în activitate, după data de 11 noiembrie. Vă doresc multă sănătate”, a transmis pe Facebook, primarul Ion Dicu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!