Primarul comunei Aninoasa, alături de elevi, cadrele didactice și părinți, la redeschiderea noului an școlar

Publicitate

Primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, alături de școlile din localitate!

Edilul comunei a ales să fie în mijlocul elevilor, al cadrelor didactice și al părinților în prima  zi din noul an școlar!

Totodată, oaspeți importanți au fost prezenți alături de comunitatea din Aninoasa, în frunte cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care a răspuns invitației adresate de edilul comunei.

Cu toate că noul an școlar, din păcate, s-a redeschis tot în condițiile pandemiei de COVID-19, ”începutul noului an școlar a însemnat bucuria reîntâlnirii, emoție, zâmbete, forfotă și povestiri amuzante despre vacanță. Școala este mai luminoasă, mai sigură, mai dotată și parcă mult mai dornică să-și primească elevii, după o perioadă grea pentru noi toți! Azi școala a fost fericită și sunt convins că această fericire va hrăni visele elevilor, transformându-le în reușite personale și profesionale, bineînțeles printr-un efort comun al copiilor, părinților, bunicilor, profesorilor și administrației locale.

De asemenea, a fost primită binecuvântarea preoților, iar prezența delegației numeroase a Consiliului Județean Dâmbovița, condusă de domnul președinte Corneliu Ștefan și a doamnei deputat Carmen Holban, alături de colegii din cadrul primăriei, Consiliului Local Aninoasa și Postului de Poliție Aninoasa, au întărit nevoia și dorința de unitate pentru educație, sub forma unei investiții obligatorii în viitorul comunității noastre!

Doresc tuturor elevilor optimism, încredere, putere de muncă și dorința de a da tot ce e mai bun din voi!

Să aveți un an școlar cu sănătate, amintiri de neuitat și rezultate deosebite!”, a transmis primarul comunei Aninoasa, cu ocazia reînceperii unui nou an școlar.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!