Primarii comunelor Aninoasa și Răzvad, invitați de președintele PSD Marcel Ciolacu la o întâlnire cu tema ”Construim un viitor verde”

Publicitate

Cei mai tineri primari din județul Dâmbovița – Vlăduț Niculae, Aninoasa și Emanuel Spătaru, Răzvad, s-au numărat printre edilii invitați la un dialog alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, cu tema ”Construim un viitor verde”.

Potrivit celor doi edili dâmbovițeni, întâlnirea s-a axat pe cum se poate dezvolta zona verde în acțiunea națională ”Vinerea verde”.

”Peste 700 de localități din toată țara. Peste 5.000 de membri și simpatizanți PSD. Peste 12.000 de km parcurși cu mijloace de transport ecologice.

Harta acțiunii «Adevărata Vineri Verde» demonstrează cât de mult își doresc românii o țară curată, în care să se respire și să se trăiască sănătos.

Dar pentru acest lucru este nevoie de mai mult decât vorbele goale ale autorităților sau o poză în fața guvernului. Pentru a avea cu adevărat aer curat și o poluare redusă, apă curată și păduri, deșeuri gestionate inteligent este nevoie de mai mult: de un set de politici coerente de mediu, susținerea autorităților locale și suportul autorității centrale pentru o dezvoltare sustenabilă”, a transmis pe contul de facebook liderul social democrat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!