Primăria Titu continuă acțiunile de prevenție a răspândirii coronavirusului. Numeroase străzi și scări de bloc de pe raza orașului, spălate și dezinfectate

Publicitate

 

Având în vedere starea de urgență instituită la nivelul întregii țări și a prevederilor legislative adoptate în ultima perioadă, Primăria Orașului Titu dezinfectează străzile și scările de bloc de pe raza orașului.

Primăria Titu, cu toate utilajele din dotare, și cu salariații de la gospodărie împreună cu salariații societății Consiliului Local Titu, SALUB SRL, continuă în fiecare zi acțiunile de prevenție a răspândirii noului coronavirus.

Astfel, astăzi, 1 aprilie, în Sălcuța, străzile au fost întâi spălate cu detergent, apoi clorinate, iar ultima dată spălate cu substanțe biocide.

Acțiunile de acest fel se vor efectua zilnic, succesiv în fiecare zonă a orașului și pentru toate străzile și trotuarele (Atârnaţi, Sălcuţa, Codreanu, Hagioaica, Fusea, Plopu, Titu – Târg, Titu – Nou, Titu – Gară).

De asemenea, ieri, 31 martie, în cartierul Atârnați străzile au fost întâi spălate cu detergent, apoi clorinate, iar ultima dată spălate cu substanțe biocide.

De asemenea, în toate scările de bloc au fost amplasate covorașe groase la intrarea în bloc îmbibate cu clor, pentru dezinfectare, urmând ca, pe măsură ce se vor găsi pe stocul furnizorilor substanțe biocide dezinfectate pentru mâini, să fie montate și dispozitive speciale (dozatoare) prin care să fie puse la dispoziția locuitorilor aceste substanțe.

Primăria Titu face apel la calm, prudență și responsabilitate din partea locuitorilor orașului, le recomandă să evite deplasările care pot suferi amânare și să respecte indicațiile autorităților. În caz de urgențe ce necesită intervenția administrației locale, pot apela Dispeceratul Poliției Locale Titu 24 ore din 24 la numărul de telefon (0245) 651 098.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!