Primăria Titu a demarat acțiunile de dezinsecție și deratizare în toate scările și subsolurile blocurilor

Publicitate

Primăria Titu, prin prestatorul SC SALUB TITU SRL, efectuează în perioada 18-28 aprilie, acțiuni de dezinsecție și deratizare pe domeniul public al orașului, subsoluri de blocuri, piață agroalimentară, sală de sport sau bazin de înot, pentru combaterea gândacilor de canal și de bucătărie, dar și a rozătoarelor.

Substanțele folosite pentru tratamentele de deratizare sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu sunt toxice pentru oameni. Produsele folisite sunt Rodex pastă bait și Vertox pastă bait și au ca substanțe active “0.005 w/w Bromadiolone, 0.001 w/w Benzoat de denatonium, 0.005% w/w Brodifacoum și 0.001 w/w Bezoat de denatonium benzoate”. Pliculețele de momeală împotriva rozătoarelor vor fi amplasate în stațiile de carton, pe scările blocurilor, în piața agroalimentară și în celelalte clădiri. Antidot în caz de ingerare accidentală: Vitamina K.

Produsul folosit pentru dezinsecție este Effect Microtech CS, care este avizat de Ministerul Sănătății și are ca substanțe active: “8% Piperonil butoxid, 8% Permetrin (ISO) și 4% Tetrametin”.

Aceasta este prima acțiune de deratizare și dezinsecție din acest an demarată de Primăria Titu pe raza orașului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!