Primăria Târgoviște oferă asigurări că fotbaliștii Chindiei vor beneficia de unul dintre cele mai cochete stadioane din România

Publicitate

Primăria Târgoviște oferă asigurări că echipa de fotbal din localitate, Chindia, va beneficia un stadion modern. La începutul săptămânii, autoritățile locale, prin vocea primarului Cristian Stan, au asigurat că echipa orașului va avea unul dintre cele mai cochete stadioane din România.

“FC Chindia rămâne o familie unită si puternică, iar momentul disputării meciurilor pe arena din Târgoviște este din ce în ce mai aproape!

I-am asigurat pe jucători și pe antrenori că atât Primăria Târgoviște, cât și Consiliul Județean Dâmbovița, vor rămâne alături de cea mai iubită echipă din județ.

Cu o valoare a investiției de peste 10.000.000 de euro, cuprinzând construirea unei tribune de aproximativ 4500 de locuri de la zero, complet acoperită, reabilitarea totală a tribunei vechi, sistem încălzire a gazonului, nocturnă la standarde europene (recent montată), sistem de monitorizare video, sistem de acces pe bază de turnicheți, 2 tabele de marcaj moderne și alte dotări de top, Primăria Târgoviște va asigura echipei noastre una dintre cele mai cochete arene fotbalistice din România!”, a precizat primarul Cristian Stan, după o întâlnire avută luni cu jucătorii, antrenorii și staff-ul administrativ al Chindiei, pe arena „Eugen Popescu”.

Tot la această întâlnire au mai luat parte președintele CJD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, dar și Cătălin Rădulescu, unul dintre viceprimarii municipiului Târgoviște.

În momentul de față, arena “Eugen Popescu” beneficiază de un gazon impecabil și de o nocturnă modern. În schimb, se lucrează la consolidarea tribunelor, atâta la cea noua nouă, cât și la cea veche.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!