Primăria Pucioasa, în conflict deschis cu Electrica! Constantin Ana: “Pucioasa nu este un oraș de mâna a doua. Compania sfidează prin atitudine”

Publicitate

Primăria Pucioasa se află în conflic deschis cu Electrica, furnizor de energie electrică. Cel care a lovit în plin compania este primarul Pucioasei, Constantin Ana, supărat din cauza faptului că societatea sfidează prin atitudine comunitatea.

Edilul a trasmis că Electrica se comportă precum un dușman al cetățeanului în momentul când cetățeanul cere rezolvarea problemelor întâmpinate. Totodată, primarul Pucioasei a reclamat comportamentul societății la Autoritatea națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), unde a fost prezentat detaliat situația de la nivelul orașului.

Orașul Pucioasa nu este un oraș de mâna a doua! În general avem probleme (mai mici sau mai mari) cu furnizorii de utilități. Însă ceea ce se întamplă cu cei de la Electrica în ultima perioadă depășește orice limită a bunului simț!

Cu săptămâni în care am avut zeci de opriri neanunțate, cu zone întregi rămase fără energie electrică ore în șir (și asta periodic), cu pagube provocate populației din ce în ce mai mari, cu numere de telefon pentru intervenții total nefuncționale, cu personal net inferior numeric nevoilor reale, Electrica sfidează prin atitudine o întreaga comunitate!

Iar dacă mai vorbim și despre modul în care sunt soluționate cererile pentru avize și noi racordări ajungem la concluzia că această companie se comportă ca un dușman al cetațeanului și al firmelor, nu ca un partener, nu ca un simplu furnizor de utilități! Doi ani de dialog cu cei din conducerea Electrica, la toate nivelurile sale, au fost inutili!

Astăzi (nr. vineri) am trecut la următoarea etapă, reclamând comportamentul abuziv al celor ce trebuiau să fie partenerii noștri într-o Românie normală, la ANRE (Autoritatea Naționala de Reglementare în Domeniul Energiei), prezentând situația de la nivelul orașului nostru și cerând măsuri urgente!

La Pucioasa și oriunde în țară, cetățenii trebuie să aibă în relația cu furnizorii mai mult de un singur “drept”, acela de a plăti facturile! Ajunge!

Ps. De luni vă vom pune la dispoziție formulare de reclamații/petiții individuale și vom lansa și o petiție online, pentru a da greutate demersului nostru”, a transmis pe pagina de Fcaebook primarul orașului Pucioasa.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!