Primăria Municipiului Târgoviște, la ora bilanțului: Record de investiții finalizate în 2021

Publicitate

Final de an cu momente de bilanț și analiză administrativă!

După un an greu, din nou afectat din toate punctele de vedere de pandemia de COVID-19, dar și de faptul că municipiul a fost ocolit la toate rectificările bugetare, totuși, administrația municipală condusă de primarul Cristian Stan a reușit să ducă la capăt proiecte edilitare importante.

”A fost o perioadă complicată, cu provocări pe care nu le cunoașteam, care au apelat la cele mai puternice însușiri ale noastre. Cumva, am știut să fim mai curajoși, mai milostivi, mai demni… Mai buni.

Am depășit multe greutăți și în plan administrativ, pentru că am înțeles să fim o echipă și să facem front comun”, a precizat primarul Cristian Stan.

Edilul a reamintit, pe scurt, investițiile finalizate în acest an care se încheie în două săptămâni: ”Anul 2021 este un an care cu greu poate fi egalat. Investiții finalizate de peste 320.000.000 lei, care au schimbat definitiv imaginea municipiului Târgoviște. Șoseaua de centură, Cinematograful Independența, 40 de autobuze noi, Mercedes Benz Citaro-Hybrid, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”, Creșa nr. 13, Creșa nr. 16, Piața Revoluției, Parcul Mitropoliei, Parcul de la UM Gară, strada Neagoe Basarab, Șoseaua Găești reprezintă numai câteva dintre reperele unui an aproape incredibil, ținând cont de condițiile date. Dar despre ce am făcut și, mai ales, despre ce vom face, vom mai avea ocazia să discutăm”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, care a mai dat târgoviștenilor asigurări de prețuire: ”Vă promit că vom continua efortul ca în orașul nostru să ne simțim acasă”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!