Primăria Municipiului Moreni va avea un sediu nou

Publicitate

Primăria Municipiului Moreni va avea un sediu nou. Autoritățile locale de pe malul Cricovului au anunțat că vor depune spre finanțare la Compania Națională de Investiții proiectul “Creșterea capacității administrative a Primăriei municipiului Moreni”. În acest sens, până acum a fost efectuat studiul de fezabilitate.

“Proiectul ,,Creşterea capacităţii administrative a Primăriei municipiului Moreni” va fi depus spre finanţare la Compania Naţională de Investiţii. Astfel, în acest moment, studiul de fezabilitate este realizat şi trimis pentru avizele necesare.

Prin acest proiect se vor desfiinţa corpurile C2, C3 şi C4 ale Primăriei şi va fi construit un nou sediu administrativ la standarde ridicate pentru a asigura cetăţenilor municipiului Moreni condiţii cât mai bune de acces la serviciile publice furnizate, precum şi spaţii adecvate pentru desfăşurarea activităţii atât a funcţionarilor publici, cât şi a cetăţenilor”, se arată într-o informare apărută pe pagina de Facebook a Primărie Municipiului Moreni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!