Primăria comunei Produlești oferă cazare gratis refugiaților din Ucraina

Publicitate

Primăria comunei Produlești se alătură efortului de sprijinire a refugiaților ucraineni și pune la dispoziția acestora locuri de cazare. Totodată, alături de Gloria Pro Deo Asociația, instituția colectează produse esențiale pentru ucrainenii care încep să se adăpostească în România. Primarul localității, George Georgescu, a transmis pe Facebook și primele nevoi identificate.

“Foarte multă lume se mobilizează zilele acestea pentru ajutorul refugiaților din Ucraina. Primăria Produlești oferă cazare gratis pentru refugiații din Ucraina!

Administrația locală în parteneriat cu Gloria Pro Deo Asociția colectează produse esențiale pentru refugiații ucraineni care încep să se adăpostească în România.

Primele nevoi identificate ar fi : alimente (conserve, neperisabile etc.), produse de igiena (șampon, șervetele umede, dezinfectant etc.), saci de dormit, paturi, pilote, prosoape, măști chirurgicale, haine de orice fel, produse pentru bebeluși.

Orice ajutor este binevenit, pachetele se pot aduce la Căminul Cultural Produlești!

Speram ca această situație să înceteze cât mai curând posibil și le dorim multă putere celor afectați!  Mulțumim tuturor pentru implicare!” , a transmis edilul comunei Produlești pe Facebook.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!