Primăria Aninoasa nu mai organizează manifestări de ziua comunei! Au fost alese investițiile în locul festivităților de acest gen

Publicitate

Activitățile specifice dedicate Zilei Comunei Aninoasa nu vor avea loc în acest an. Autoritățile locale au luat decizia de a anula festivitățile pentru că încă sunt restricții care vizează organizarea evenimentelor de acest gen. Ziua Comunei Aninoasa ar fi trebuit sărbătorită astăzi, 10 iunie.

Cum evenimentul a fost anulat, bugetul alocat acestuia a fost direcționat spre investiții, mai exact pentru reabilitarea Monumentului Eroilor din satul Săteni. În acest sens, autoritățile locale au ales investițiile în locul festivităților dedicate Zilei Comunei!

“Pentru că încă sunt restricții care vizează organizarea activităților publice, alături de colegii din primărie, am luat decizia de a nu iniția activități specifice dedicate Zilei Comunei Aninoasa, care ar fi trebuit să fie pe 10 iunie 2021, în Sfânta Zi de Înălțare.

Totodată, am hotărât să folosim bugetul alocat acestei activități pentru reabilitarea Monumentului Eroilor din satul Săteni, care reprezintă o parte a patrimoniului cultural-istoric local” a transmis Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

Pentru că astăzi este Ziua Eroilor, în localitate, vor fi depuse coroane cu flori în cinstea celor căzuți pe câmpul de luptă, după următorul program: ora 10.30 – monumentul din Viforâta, ora 11.00 monumentul din Aninoasa, ora 12.00 – monumentul din Săteni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!