Prima ședință a Consiliului Județean Dâmbovița pe anul 2023 a venit cu vești bune pentru primăriile din județ!

Publicitate

Primăriile dâmbovițene, alocări bugetare mai mari anul acesta decât în 2022. Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, consilierii au găsit soluțiile necesare astfel încât sumele repartizate primăriilor din județ să fie chiar mai mari decât celor din 2022, „în condițiile în care bugetul alocat județului este mai mic decât anul trecut.

Dezvoltarea comunelor, orașelor și municipiilor dâmbovițene este pe primul loc. Astăzi, în ședința Consiliului Județean Dâmbovița, au fost aprobate alocările bugetare pentru localitățile dâmbovițene pe anul în curs.

Am ținut cont de prioritățile comunităților locale, nu de culoarea politică a primarului! Am avut în vedere susţinerea tuturor programelor de dezvoltare locală, a nevoilor primăriilor dâmbovițene de a asigura derularea proiectelor cu fonduri europene demarate, dar și sprijinirea investițiilor în infrastructura locală care necesită cofinanţare locală.

Fiecare proiect din fiecare localitate a județului este important”, a declarat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Vă reamintim că 20 de milioane de euro este suma destinată Programului Județean de Dezvoltare Locală, unic în țară, prin care se încheie parteneriate de susținere a investițiilor între primării și Consiliul Județean.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!