Prima reacție a lui Florin Cîțu la declarația lui Ludovic Orban: “vaccinul este gratuit şi rămâne gratuit.”

Publicitate

Prim-ministrul României, Florin Cîțu, a reacționat imediat la declarația președintelui PNL, Ludovic Orban, în care a vorbit despre posibilitatea ca vaccinul împotriva virusului Covid-19 să fie plătit de persoanele care nu sunt în categoriile vulnerabile. Premierul a spus că acest vaccin trebuie să fie accesibil românilor și să le fie la îndemână tuturor, scrie Adevărul.ro.

Acesta a vorbit despre rezultatele bune pe care le-a avut administrarea vaccinului la orașe și încurajează ca și persoanele din zonele rurale să se vaccineze în număr cât mai mare.

“Trebuie să aducem vaccinul mai aproape de cetăţeni. Avem rezultate bune dacă ne uităm la oraşe, dar dacă ne uităm la zona rurală, aici rezultatele nu sunt bune. Aici trebuie să venim cu soluţii să aducem vaccinul cât mai aproape de oameni. Trebuie să  vă implicaţi cu toţii ca vaccinul să fie disponibil tuturor românilor. În România vaccinul este gratuit şi rămâne gratuit. Nu este nicio discuţie în acest moment de a schimba lucrurile. Avem deja comenzi pentru că nu ştim cum va evolua pandemia”, a spus Florin Cîțu, potrivit Adevărul.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!