Prețuri mai mici cu 50% pentru blocurile ANL! “Avem obligația morală față de tineri să-i ajutăm să devină proprietari”

Publicitate

Veste bună pentru persoanele care stau în chirie într-un bloc ANL! Prețurile la aceste apartamente vor scădea cu până la 50%, acesta fiind planul ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, scrie Observatorulph.ro.

Ministrul a dat câteva exemple pentru a surprinde exact scăderea prețurilor, spunând că un apartament din Sinaia, construit în 2006 și evaluat anul trecut la suma de 189.000 lei, va putea fi achiziționat, după adoptarea planului, cu suma de 102.000 lei.

Ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a promis că aceste scăderi de prețuri vor intra în vigoare de la sfârșitul lunii iulie. Acesta a declarat următoarele:

”Luna aceasta vom propune spre adoptare guvernului un proiect privind revenirea la prețurile din 2019 a locuințelor ANL scoase la vânzare. Anul trecut, prețurile au crescut foarte mult, iar noi avem obligația morală față de tineri să-i ajutăm să devină proprietari”, a declarat ministrul, potrivit Observatorulph.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!