Președintele Volodimir Zelenski: “Promit fiecărui ucrainean care și-a pierdut casa că statul va reface totul. Va fi o reconstruție istorică”

Publicitate

Rusia continuă asediul asupra Ucrainei și multe orașe arată ca niște ruine după ce au fost bombardate neîncetat în ultimele zile. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un mesaj extrem de important ucrainenilor care au rămas fără casă.

Acesta a promis fiecărui ucrainean care și-a pierdut casa că statul va reface totul. Volodimir Zelenski a afirmat, într-un discurs, că lucrează deja la programe pentru reconstruirea țării după război.

“Deja lucrăm la programe pentru reconstruirea țării noastre după război. Le promit tuturor, fiecărui ucrainean care și-a pierdut casa, care a pierdut un apartament din cauza ostilităților sau bombardamentelor că statul va reface totul. Sunt încrezător că vom fi capabili să reconstruim rapid statul nostru.

Indiferent de distrugerile suferite.Va fi o reconstrucție istorică. Un proiect care va inspira lumea așa cum inspiră lupta noastră pentru libertate”, a transmis președintele Ucrainei, potrivit News.ro.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!