Președintele SUA: Începe Al Treilea Război Mondial sau Rusia va plăti un preţ pentru ceea ce a făcut

11
Publicitate

Președintele Americii, Joe Biden, a declarat că în acest moment pot exista două alternative în ceea ce privește evoluția evenimentelor din Rusia. Prima ar fi începerea celui de-al Treilea Război Mondial, iar a doua, pedepsirea lui Putin pentru actele de violență.

“Există două opţiuni: Începe al Treilea Război Mondial, adică fizic să intri în război cu Rusia, sau te asiguri că ţara care acţionează împotriva dreptului internaţional ajunge să plătească un preţ pentru ceea ce a făcut”, a spus Biden potrivit observatornews.ro.

De asemenea, acesta a mai spus că Putin, prin atacarea Ucrainei “obţine exact efectul opus a ceea ce şi-a dorit. Scopul meu de la început a fost să ţin NATO şi UE unite. Pentru că Putin a crezut că poate diviza NATO creând un decalaj util pentru el. Şi asta nu s-a întâmplat”.

De asemenea, președintele Americii este convins de faptul că Rusia va plăti un preţ mare atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung pentru invazia Ucrainei, adăugând că războiul aduce Europa şi NATO mai aproape.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!