Președintele PNL, Florin Cîțu, susține tăierea pensiile speciale: “Interzicerea cumului de pensii e un subiect pe care noi îl susținem”

Publicitate

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat că susține eliminarea pensiilor speciale, iar liberalii lucrează pentru a finaliza în acest an reforma pensiilor și a legii salarizării.

Anul acesta atât reforma pensiilor, cât si a salarizării, trebuie să treacă, așa cum sunt ele în PNRR. Țin să treacă aceste subiecte. Interzicerea cumului de pensii e un subiect pe care noi îl susținem. Se vorbește mult de pensiile speciale, însă lumea uită de cumulul salariului cu pensia, pe care noi nu o susținem.

Problema pensiilor speciale o să fie corectată. Toate pensiile se vor baza pe contributivitate. Să văd întâi propunerile celor de la PSD. Vom susține orice propunere care îi susține pe români și cât se poate susține de la buget”, potrivit cetățeanul.net.

Acesta a mai spus că este foarte important ca Partidul Național Liberal să pună în funcții oameni competenți, astfel încât partidul să își mențină prosperitatea de-a lungul timpului și să dovedească oamenilor că se poate.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!