Președintele PNL Dâmbovița, reacție acidă la adresa fostului deputat Radu Popa

Publicitate

Apropierea alegerilor locale scoate în evidență tot mai multe atacuri între politicienii dâmbovițeni.

În această săptămână, Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița și consilier pentru ordine publică și siguranța cetățeanului în Cancelaria prim-ministrului Ludovic Orban, a a avut o reacție dură la adresa lui Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița și fost deputat. Atacul lui Guran asupra social-democratului a venit după ce Radu Popa a lovit un în plin în administrația locală de la Găești.

“Așa cum semnalam, această campanie electorală a cunoscut manifestări în care ridicolul, absurdul, dezinformarea și atacul mârlănesc au atins cote ale inimsginabilului!

Un flăcău de la București, al cărui nume îl știu și-l pot pronunța, dar nu o voi face, care încearcă să-și facă loc pe listele de parlamentari ale PSD Dâmbovița, cu un efort de necrezut  pentru un ziarist ce-și revendică ADN-ul din “Dan Diaconescu, senzațional în direct!” se chinuie să citească un text la prima citire, care pare a fi scris de altii!  Un vechi proverb spune că “vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acri!”Și acest caz adversarii noștri politici, neavând o soluție care să contracareze mandatul de succes al primarului de la Găești, în  binecunoscutul stil al lui D. D., inventează o poveste cu mafioți și clanuri interlope.

Pentru băieții ăștia cu mintea infierbântată am câteva mesaje în propoziții scurte, ca să le înțeleagă:

1.Anchetarea unor ilegalități se face de către organele de urmărire penală și nu de conducerea unui partid, fie ea și a PSD-ului;

2. Nu am avut și nici nu am niciun contract comercial în județul Dâmbovița, cu atât mai puțin la Găești;

3. Minima decență impune să cunoști numele celui căruia te adresezi! Confuzia între Vasile și Virgil o pun pe seama emoțiilor crainicului;

4. Genul acesta de înregistrări, vezi cazul decapitării lui Țuțuianu, sunt metehne de care PSD nu s-a vindecat;

5. Acesta este ultimul drept la replică pe care îl vor primi de la mine și sunt convins că și dâmbovițenii, pe data de 27 septembrie, le vor acorda și ei un ultim drept la replică! “, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Virgil Guran.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!