Președintele Consiliului Județean și prefectul județului Dâmbovița, printre invitații primei Gale a Asociației Criminaliștilor din România

Publicitate

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și prefectul județului, Claudia Gilia, invitați la prima Gală a Asociației Criminaliștilor din România.

A fost un eveniment la care au fost distinși cu trofee, medalii și diplome de excelență membrii Asociației Criminaliștilor care, în acest an, s-au evidențiat printr-o activitate remarcabilă. Premiile au fost înmânate de președintele Asociației, prof.univ.dr.gl (r) Gheorghe Popa, și de directorul Bibliotecii Naționale a României, fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu.

Evenimentul a avut loc marți, 12 decembrie, la Ploiești, iar printre parteneri s-a aflat și Consiliul Județean Dâmbovița.

Au fost prezenți peste o sută de invitați, membri fondatori și asociați, și au fost acordate premii pentru secțiunile: CEL MAI BUN PRACTICIAN, CERCETARE ŞTIINŢIFICĂ, TÂNĂRUL CERCETĂTOR ÎN CRIMINALISTICĂ, CEA MAI BUNĂ PUBLICAŢIE, DEZVOLTAREA ÎNVĂŢĂMÂNTULUI ROMÂNESC DE CRIMINALISTICĂ, PERSONALITATEA ANULUI.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a transmis în cadrul Galei: „Munca criminaliștilor este dificilă și solicitantă. Astăzi, în contextul unei creșteri a complexității și a diversității infracțiunilor, este chiar și mai important să recunoaștem și să apreciem contribuția valoroasă a criminaliștilor. Sunteți în linia întâi a luptei împotriva criminalității și meritați aprecierea noastră pentru determinarea de care dați dovadă. Vă mulțumim și aveți respectul și sprijinul meu constant!”

Pe contul personal de Facebook, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, a transmis: „Onorată să particip la Gala Asociației Criminaliștilor din România. Un eveniment de ținută care a reunit specialiști din domeniu, profesori universitari și cercetători. Îi mulțumesc președintelui, prof.univ.dr. Gheorghe Popa, pentru invitație și îl felicit pentru activitatea desfășurată în cadrul asociației și în domeniul criminalisticii”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!