Președintele Consiliului Județean Dâmbovița: „Avem o problemă că nu găsim forță de muncă pentru locurile de muncă create”

Publicitate
Distribuie

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a prezentat recent o sinteză a investițiilor ce se derulează în prezent în județ.

„În prezent, avem 276 de obiective în Dâmbovița, aflate în diferite faze de execuție, prin PNDL: sunt 747 milioane lei alocate județului în cadrul acestui program, adică aproximativ 167 milioane Euro. Pe lângă aceste proiecte, prin PNDL, avem un program ambițios – Programul Operațional Infrastructură Mare, pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare, în 52 de localități, cu suma de aproximativ 8 milioane Euro. Aceste lucruri se vor întâmpla din a doua parte a anului acesta. În două săptămâni, trebuie predate toate documentele, astfel încât să putem ajunge în etapa de licitație pentru obiectivele respective. Se întâmplă lucruri bune în județul nostru, așa cum probabil ați observat din comunicarea publică a Consiliului Județean Dâmbovița. Am început – și se lucrează într-un ritm destul de bun – la centrul comercial al municipiului Târgoviște. Vom avea un mall, pe care sperăm să-l inaugurăm anul viitor, în lunile aprilie – mai. (…) Așteptăm și începerea lucrărilor la drumul Bâldana – Târgoviște, pentru că cei de la Arctic au început să producă primele echipamente. Este doar prima etapă de dezvoltare din cele trei prevăzute. Dacă până acum câțiva ani, aveam o problemă cu locurile de muncă, acum avem o problemă că nu găsim forță de muncă pentru locurile de muncă create. În ceea ce privește zona de nord a județului, vom avea o dezvoltare explozivă deoarece am declarat zona stațiune turistică de interes național, existând un interes pentru investiții în zona, iar Consiliul Județean are mai multe proiecte”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!