Președintele Chindiei Târgoviște, moderat în declarații la debutul în Liga 1. Marcel Ghergu: “Avem ca obiectiv menținerea în prima ligă”

Publicitate

Ionuț Parghel
Noul sezon al Ligii 1 se anunță extrem de disputat, iar Chindia Târgoviște are în vizor să scape de retrogradare la finalul campionatului. Oficialii clubului dâmbovițean sunt încrezători într-un parcurs bun al lui Cristi Cherchez et comp., chiar dacă echipa va susține meciurile din organizarea proprie pe arena “Ilie Oană” din Ploiești. Dacă antrenorul Viorel Moldovan “vrea Chindia în play-off” și “să nu audă de evitarea retrogradării”, președintele clubului afișează multă moderație în declații, cu puțin timp înainte de debutul târgoviștenilor în Liga 1. “Sperăm să avem evoluții concludente și bune în campionat. Ne dorim să evităm retrogradarea la finalul sezonului. Avem ca obiectiv menținerea în prima ligă, dar noi ne propunem ceva mai mult: adică o clasare mai sus. Noi ne gândim și la play-off. Sperăm să realizăm ceea ce ne propunem. Sezonul ne-am propus promovarea, iar la final am realizat-o”, a spus președintele Marcel Ghergu, într-un interviu pentru revista Născut pentru sport. Pe de altă parte, începând cu 1 iulie, președintele Chindiei nu mai este reprezentatul Ligii a 2-a în Comitetul Executiv din cadrul Federației Române de Fotbal. Locul acestuia a fost luat de Auraș Brașoveanu.

În acestă după-amiază, de la ora 18.00, la Mediaș, Chindia va înfrunta formația din localitate, Gaz Metan, într-un joc ce va conta pentru prima etapă a Ligii 1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!