Președintele AJF Dâmbovița cere vehement reluarea fotbalului mic: “Lăsați sportul să renască până nu va fi prea târziu și pierderile vor fi irecuperabile”

Publicitate

Ciprian Prisăcaru, președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, cere vehement reluarea fotbalului mic. Șeful fotbalului dâmbovițean îi întreabă pe guvernanți cum într-un centru comercial pot intra sute și mii de persoane simultan, iar pe un teren de fotbal, în aer liber, nu pot avea activitate de pregătire sau competițională, cu respectarea unor reguli prestabilite, 40-50 de persoane?

Acesta consideră că reînceperea campionatelor județene este necesară pentru că astfel pierderile vor fi irecuperabile.

“Ați sufocat destul fotbalul, permiteți reluarea activității sportive pe stadioane!

Alo, băieții de la Palatul Victoria, chiar nu sunteți capabili să gestionați această situație fără precedent? Nu aveți specialiști care să vă lămurească cum stau lucrurile? O faceți în cunoștință de cauză și sunteți rău intenționați?

Atenție! Dispar copiii și practicanții de sport, dispar antrenorii și arbitrii, dispar sponsorii (și așa foarte puțini), bazele sportive sunt în paragină, sunt pierderi uriașe de resursă umană și financiară.

Nu puteți rămâne impasibili la acest colaps în care se află sportul la nivel național! Cum puteți explica, de exemplu, faptul că într-un centru comercial pot intra sute și mii de persoane simultan, dar pe un teren de fotbal, în aer liber, nu pot avea activitate de pregătire sau competițională, cu respectarea unor reguli prestabilite, 40-50 de persoane?

Lăsați sportul și fotbalul să renască până nu va fi prea târziu și pierderile vor fi irecuperabile!”, a transmis Ciprian Prisăcaru pe Facebook.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!