Preot acuzat că ar fi încercat să violeze o infirmieră

Publicitate

Ştefan Khalil
Directorul unui cămin de vârstnici din Focșani este acuzat de hărțuire sexuală. Acesta mai este și preot, iar o infirmieră a făcut plângere la poliție după ce acesta a sechestrat-o și a încercat să o violeze. Femeia a vorbit cu mai mulți superior ai derectorului, însă totul a fost în zadar pentru că nimeni nu o ajută, ba chiar a fost întrebată dacă nu cumva este ,,amanta’’ supărată a directorului.

Femeia în vârstă de 34 de ani a povestit momentele cumplite prin care a trecut, atunci când directorul instituției a lovit-o, a sechestrat-o în biroul de protocol mai mult de 4 ore și a încercat să o violeze.
Directorul i-a spus femeii că a venit momentul să-și plătească datoria pentru că nu a dat șpagă atunci când s-a angajat și este timpul să o plătească în natură.
Întâmplarea a avut loc la finalul turei de noapte, atunci când nu mai erau în incinta decât bătrânii internați și un coleg de la infirmerie. Femeia a povestit că a reușit să scape în momentul în care telefonul directorului a început să sune insistent și a fost nevoit să iasă din birou. Atunci le-a povestit și colegilor ei ce a pățit.

Mai mulți colegi au încurajat-o să depună plângere împotriva directorului, care mai este și preot la o bisericặ din Focșani.

Întâmplarea a ajuns și la urechile edilului din Focșani, care a ironizat povestea femeii agresate.

Preotul a fost căutat de jurnaliști, dar a evitat să facă declarații. Când a fost sunat, a spus că infirmiera exagerează.

Femeia a ajuns și la poliție,  cu certificatul medical care atestă că a fost agresată și a făcut plângere împotriva șefului ei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!