Premiile Orașelor Verzi| Târgoviștea a câștigat premiul pentru Planificare urbană sustenabilă

Publicitate

Municipiul Târgoviște a primit unul dintre cele trei trofee acordate și diploma de excelență în cadrul competiției „Premiile Orașelor Verzi 2023” la categoria „Planificare urbană sustenabilă”!

„Distincția reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse în direcția unei dezvoltări sustenabile, reducerii impactului asupra mediului și promovării investițiilor verzi.

Proiectul de modernizare a transportului public local și achiziția de autobuze ecologice, modernizarea iluminatului public prin 2 proiecte importante având ca finalitate reducerea drastică a consumului, construirea a 2 parcuri de la zero, toate aceste investiții realizate pe fonduri europene, precum și o strategie de dezvoltare locală foarte bine articulată și prietenoasă cu mediul, au reprezentat argumentele hotărâtoare ale Târgoviștei în această competiție”, a transmis primarul municipiului, Cristian Stan.

Premiile Orașelor Verzi 2023, o inițiativă care își propune să recunoască și să premieze eforturile municipalităților române de a deveni mai verzi și mai sustenabile, au fost lansate de Forumul Orașelor Verzi și Asociația Municipiilor din România.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!