Premierul Viorica Dăncilă vine la Târgovişte

Publicitate

Fețe bisericești importante și cei mai importanți oameni din Guvern vor fi duminică, 11 august, la Târgoviște.

În această zi, vor avea loc ceremoniile liturgice dedicate Sf. Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolitul Țării Românești.

Ca în fiecare an, la eveniment vor fi prezenți oaspeți de seamă.

Astfel, Sfânta Liturghie va fi oficiată de ÎPS Nifon, Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei, alături de care se vor afla: Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Bartolomeu de Smirna, din cadrul Patriarhiei Ecumenice de Constantinopol, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Gabriel de Nea Ionia și Filadelfia, din cadrul Arhiepiscopia Atenei, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, Preasfințitul Părinte Veniamin, Episcop al Basarabiei de Sud, Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei, Preasfințitul Părinte Siluan, Episcopul ortodox român al Ungariei și locțiitor al Arhiepiscopiei Daciei Felix, dar și de Preacuviosul Părinte Petru, starețul Mânăstirii Dionisiu din Sfântul Munte Athos, și Preacucernicul Părinte prof.univ.dr Ioan Sauca, rectorul Institutului de la Bossey din Elveția.

La evenimentul religios de la Târgoviște și-au anunțat prezența și prim-ministrul Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu – președintele Camerei Deputaților, dar și mai mulți parlamentari.

(sursa FOTO: comisarul.ro)

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!