Premiere, evenimente, surprize în 2024 la Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște, locul unde se produc emoții, trăiri, descoperiri de lume și de sine…

Publicitate

Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște, în fața provocărilor unui nou an! La prima conferință de presă din acest an a instituției de cultură, managerul Teatrului, regizorul Mihai Constantin Ranin, alături de noul director artistic Mircea Silaghi, a prezentat o parte dintre proiectele pregătite pentru public.

Pe 27 ianuarie, are loc prima premieră a anului 2024, o comedie de moravuri scrisă de celebrul Woody Allen, „Central Park West”. Regia și scenografia sunt semnate de Mihai Constantin Ranin.

Un colaborator de excepție al teatrului târgoviștean, maestrul Dumitru Acriș este regizorul unei alte premiere aflate în pregătire, „Omul cel bun din Seciuan”, de Bertolt Brecht.

În ceea ce privește deja celebrul Festival al Artelor Spectacolului BABEL de la Tâgoviște, managerul MC Ranin a dezvăluit că ediția din acest an, ce va avea loc în luna iunie, va avea tema „Conexiuni”.

Pentru deschiderea acestui eveniment se pregătește celebra piesă „Hamlet” de William Shakespeare, o coproducție al cărei regizor este tot Mihai Constantin Ranin. O surpriză a BABEL FAST 2024 va fi aniversarea a șase decenii de existență a Teatrului Odin din Danemarca, toate manifestările de la Târgoviște avându-l în „rol principal” pe fondatorul acestei prestigioase instituții culturale, Eugenio Barba.

Cu acestea și cu multe altele, mai vechi și mai noi, cu actori deja consacrați și cunoscuți, dar și cu actori noi, Teatrul de la Târgoviște își așteaptă publicul pentru emoție, trăiri, descoperiri, dialog, polemici… tot ce înseamnă un act artistic și tot ce înseamnă „ecoul sufletului sensibil”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!