Premieră la Târgoviște! Eveniment caritabil pentru zeci de copii, organizat de Restaurantul ”History” și Asociația ”Dar din dar pentru suflete minunate

Publicitate

Dar Din Dar Pentru Suflete Minunate sau 1 Iunie cu zâmbet, eveniment caritabil organizat în premieră de un restaurant din Târgoviște, anticipat Zilei Internaționale a Copilului, pentru a aduce o bucurie imensă unui număr însemnat de copii mai mici sau mai mari.

Concret, joi, 20 mai, de la ora 18, reprezentanții Restaurantului ”History” de pe Centrul Vechi din Târgoviște, în parteneriat cu Asociația ”Dar din dar pentru suflete minunate”, organizează o acțiune caritabilă.

Scopul acestui eveniment are la bază strângerea de fonduri pentru ca 50 de copii să meargă într-o excursie de o zi pentru prima dată, dar în același timp și strângerea de jucării pentru alți 500 de copii la care va ajunge CARAVANA JUCĂRIILOR.

”Zâmbetele, voia buna, mâncarea și băutura o asiguram noi. Cei mici se vor bucura de un decor de poveste, personaje din desene animate și alte surprize.

Tu trebuie să te asiguri că o sa fii prezent la cel mai frumos eveniment caritabil, iar la final de seară să faci o donație în cutiuța cu donații pusă la dispoziția celor prezenți la eveniment.

Pentru că locurile sunt limitate (60) ne dorim ca experiența fiecăruia să fie una relaxantă și în același timp de neuitat”, se anunță pe pagina oficială creată special pentru eveniment.

Rezervările se fac la nr de telefon 𝟎𝟕𝟐𝟎.𝟔𝟓𝟒.𝟏𝟓𝟓/𝟎𝟕𝟑𝟕.𝟒𝟏𝟐.𝟐𝟗𝟐, cu mențiunea 20 mai – eveniment caritabil, sau prin mesaj pe Facebook la următorul link:

https://www.facebook.com/dardindarpentrusufleteminunate/posts/1472244999791820

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!