Premieră în Dâmbovița! Drumul din stânga Lacului Bolboci a intrat în patrimoniul public al comunei Moroeni, iar CJD va interveni cu modernizări și reparații

Publicitate

Premieră în Dâmbovița, unde datorită demersurilor făcute în ultima perioadă, drumul care coboară din Bucegi pe partea stânga a Lacului Bolboci și care asigură legătura platoului montan Peștera-Padina cu restul județului a intrat în patrimoniul public al comunei Moroeni.

Astfel, astăzi, prin Hotărâre de guvern, a fost rezolvată dintre cele mai presante probleme din zona montană a județului Dâmbovița, atât de importantă pentru turismul montan din județ.

”În cel mai scurt timp, între primăria Moroeni și Consiliul Judeţean Dâmboviţa se va încheia un protocol de colaborare, astfel încât administrația județului să poată interveni pe acest drum cu lucrări de modernizare  și reparații, dar, ceea ce este foarte important pentru turismul dâmbovițean, să putem executa lucrări de deszăpezire pe tot parcursul sezonului rece.

Nu în ultimul rând, este și o premieră! Încă de la apariția sa în rețeaua montană, drumul de care vorbim, cu o lungime de peste 8 km, nu a aparținut din punctul de vedere al administrării nici Consiliului Judeţean Dâmbovița, nici primăriei Moroeni.

Or, prin HG-ul de astăzi, în sfârșit, acesta intră în domeniul public al unei unități administrativ-teritoriale dâmbovițene”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!