Prefectul Claudia Gilia, pe teren. Vizite de lucru la Pașapoarte și Înmatriculări/ Permise Auto

75

La nici o lună de când a fost numită  prefect, pentru prima oară județul Dâmbovița având o femeie în această funcție, Claudia Gilia a pornit vizitele pe teren și discuțiile cu salariații și conducerile instituțiilor aflate în subordinea Prefecturii.

Așa cum a promis la învestire, prefectul Claudia Gilia nu se va limita la activitatea de birou, ba, dimpotrivă, și-a stabilit o agendă încărcată nu numai pentru verificări de rutină, dar mai ales pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite dâmbovițenilor de instituțiile publice.

Astfel, ieri, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, a efectuat două vizite de lucru în instituțiile deconcentrate din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, respectiv, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Dâmbovița și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

”Am discutat despre modul în care își desfășoară activitatea, despre problemele cu care se confruntă, dar și despre soluțiile pe care le putem implementa pentru eficientizarea serviciilor pe care le oferă cetățenilor.

Este important ca în activitatea pe care o derulează să respecte cu strictețe dispozițiile legale și să ofere servicii de calitate dâmbovițenilor”, a declarat Claudia Gilia.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!