Prefectul Capitalei: activitatea comercială ar putea continua și după ora 18:00 cu serviciile de livrare

Publicitate

Prefectul capitalei, Alin Stoica, a menționat că activitățile comerciale ar putea continua și după ora 18:00, dar folosind doar serviciile de livrare, întrucât măsura are în vedere limitarea aglomerației din aceste spații publice, precum și limitarea orelor de deplasare în afara locuinței, potrivit Dcnews.ro.

Acesta a menționat că nu există măsura închiderii la ora 18:00, pentru că activitatea comercianților poate continua, însă nu fizic, ceea ce îi va determina și pe oameni să rămână în locuințe.

“Activitatea comercială poate să continue fără clienţi, dar cu livrare la clienţi. Atunci şi clienţii îşi pot schimba comportamentul, în sensul de a comanda prin livrare. Orice agent economic poate să lucreze în continuare cu operatorii de livrări. Piaţa livrărilor a crescut foarte mult în ultima vreme. Nu trebuie să închidă businessul. La ora 18.00, trebuie să închidă activitatea cu publicul”, a declarat Alin Stoica, conform Dcnews.ro.

De asemenea, prefectul s-a mai referit și la problema publicării Hotărârilor luate la nivelul Municipiului București în Monitorul Oficial spunând că: “nu există obligativitatea publicării în Monitorul Oficial. Obligativitatea este de publicare pe site şi este deja publicată şi de transmitere prin intermediul mass-media şi media în general. Noi le publicăm şi pe Facebook”, potrivit Dcnews.ro. 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!