Prefectul Bucureștiului: “Restricţiile din Capitală nu vor fi schimbate ca urmare a acţiunii a 2.000 de oameni”

Publicitate

Prefectul Bucureștiului a susținut într-o declarație de presă că toate restricțiile sunt destinate protecției oamenilor, motiv pentru care nici nu se gândește să renunțe la aplicarea lor, scrie Libertatea.ro. Acesta a susținut declarații ca urmare a protestelor desfășurate în capitală, fiind însoțit de șefii Poliției și ai Jandarmeriei București.

Referindu-se la unele restricții care s-au impus în capitală, prefectul Alin Stoica a menționat că nu consideră că acestea reprezintă schimbări majore în viața oamenilor, de exemplu măsura conform căreia magazinele se închid la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, potrivit Libertatea.ro.

În București, dar și în alte orașe, s-au desfășurat proteste împotriva acestor restricții începând de luni, iar persoanele care au participat la acestea au depășit cu mult numărul permis în contextul pandemic. În capitală, Jandarmeria a anunțat în jurul orei 23:00 că nu a fost necesară intervenția în forță, însă un grup de protestatari, care a pornit spre Piața Unirii, au manifestat un comportament violent, fiind sparte mai multe vitrine ale magazinelor. Conform sursei citate, toate persoanele violente au fost arestate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!