Porțiunea de drum care leagă Cabana Dichiu de Piatra Arsă, din zona montană a Dâmboviței, închisă din cauza căderilor masive de zăpadă și a viscolului

Publicitate

Atenție șoferi! Porțiunea de drum care leagă Cabana Dichiu de Piatra Arsă, din Munții Bucegi, a fost închisă în această săptămână, din cauza căderilor masive de zăpadă și a viscolului.

În acest sens, autorităţile cer participanţilor la trafic, în această perioadă, să respecte semnificaţiile indicatoarelor rutiere de informare, semnalizare şi reglementare care pot fi observate pe Drumul Județean 713, din zona montană a județului Dâmbovița.

„Drumul judeţean 713, sector Cabana Dichiu – intersecţie drum acces Cabana Piatra Arsă, este închis circulaţiei publice din cauza căderilor masive de zăpadă şi a viscolului. Recomandăm ca deplasările pe traseele montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător şi totodată, a acorda o atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor. Vă rugăm a vă informa, în prealabil, asupra condiţiilor meteorologice din zona montană în perioadele de atenţionare meteorologică de vreme rea, prin intermediul A.N.M.”, se arată într-un comunicat de presă emis de Consiliul Județean Dâmbovița, emis în această săptămână.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!