Portarul Chindiei Târgoviște, Marian Aioani, în echipa ideală a etapei a 28-a în Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, astăzi, care sunt jucătorii și antrenorul ce au impresionat în runda cu numărul 28  din Liga 1. În “11-le” ideal al etapei, propus de reprezentanții LPF, se regăsește și portarul Chindiei Târgoviște, Marian Aioani. Acesta a închis perfect poarta în meciul cu Viitorul Constanța.

“Marian Aioani (Chindia/21 ani) – Portarul târgoviștean și-a trecut în cont un nou meci fără gol încasat. Prestațiile sale din acest sezon confirmă că este unul dintre cei mai buni din campionatul României”, l-au lăudat cei de al LPF după meciul Viitorul.

Un alt fotbalist dâmbovițean care s-a regăsit în etapa a 28-a a Ligii 1 este atacantul FCSB-ului Florin Tănase. Acesta este golgheterul campionatului cu 18 goluri, dar totodată a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în jocul cu CFR Cluj.

Echipa ideală a etapei a 28-a

Aioani (Chindia) – Tamaș (Voluntari), I. Cristea (FCSB), Baxevanos (Poli Iași) – I. Gheorghe (Voluntari), E. Papa (FC Botoșani), Nistor (U. Craiova), Olaru (FCSB) – Calcan (Poli Iași), Montini (Astra), Tănase (FCSB).  Antrenorul etapei: Anton Petrea (FCSB).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!