Pompierii dâmbovițeni, la foc continuu din cauza fenomenelor meteo periculoase! Acum se intervine la Răzvad pentru degajarea unui copac căzut pe firele de electricitate

Publicitate

Pompierii dâmbovițeni acționează la foc automat din cauza fenomenelor meteo periculoase, pe raza județului. Acum, echipaje de pompieri, din cadrul Detașamentului Târgoviște, intervin în satul Gorgota, comuna  Răzvad, pentru degajarea unui copac căzut pe firele de electricitate.

Tot în această perioadă, aceștia intervin și în satul Valea Voievozilor pentru a evacua apa dintr-un beci și o curte. Se acționează cu 3 autospeciale de intervenție și o motopompă, potrivit ISU Dâmbovița.

De asemenea, noaptea trecută, tot în satul Gorgota, pompierii au intervenit pentru degajarea unui copac care se sprijinea pe cablurile de electricitate și prezenta risc de cădere și blocarea drumului.

S-a intervenit și în municipiul Târgoviște pe strada Morii, pentru degajarea unui copac căzut din cauza vântului, dar și pe strada Diaconu Coresi, pentru îndepărtarea apei dintr-o parcare inundată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!