Polițiștii s-au dezlănțuit în week-end! Razie cu sute de amenzi și zeci de permise reținute, pe șoselele dâmbovițene

Publicitate

A fost nebunie în județul Dâmbovița, în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, acolo unde poliția a făcut controale și a dat sute de amenzi. În urma unei razii, care a durat 6 ore, în intervalul 20.00 -02.00, peste 130 de polițiști de la rutieră și ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru depistarea și sancționarea abaterilor comisie de participanții la traficul rutier, creșterea gradului de siguranță în trafic și pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

În cadrul raziei, oamenii legii au constatat 9 infracțiuni, dintre care 2 fapte au fost pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și 7 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și au aplicat 323 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 187.340 de lei.

Din totalul acestora, 73 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 21 pentru indisciplina pietonilor și bicicliștilor.

Alte 33 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 16 permise de conducere, dintre care 7 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h și 8 pentru consumul de băuturi alcoolice la volan.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!