Polițiștii rutieri au tăiat în carne pe două șosele extrem de circulate din Dâmbovița! Amenzi pe bandă rulantă și permise de conducere reținute pentru șoferii prinși încălcând regulile de circulație

Publicitate

Polițiștii au tăiat în carne vie pe două drumuri extrem de circulate din județul Dâmbovița! Într-un decurs de opt ore, oamenii legii au dat amenzi la greu șoferilor care au încălcat regulile de circulație pe DN 7 și DN 72.

Astfel, vineri, 15 martie, în intervalul orar 10:14:00, respectiv 15:00-19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița, în colaborare cu polițiștii rutieri din Prahova, Ilfov și Argeș, au organizat o acțiune care a avut ca obiectiv principal creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, precum și prevenirea accidentelor de circulație.

Acțiunea a fost desfășurată pe drumurile naționale 7 și 72, unde, pentru neregulile descoperite în trafic, au fost aplicate 248 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 48.000 de lei.

Din totalul sancțiunilor, 129 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 62 pentru neportul centurii de siguranță și 2 pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depășire.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare și au reținut 14 permise de conducere, dintre care 10 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 2 pentru depășiri neregulamentare, unul pentru conducere agresivă și unul pentru neacordare prioritate vehicule.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!