Polițiștii din Dâmbovița în alertă! Un minor de 15 ani din comuna Pietrosița a dispărut de acasă

Publicitate

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sunt în alertă după ce un minor din satul Dealu Frumos, comuna Pietrosița a fost dat dispărut. Alerta a fost dată marți după-amiază, la scurt timp după ce Atanase Georgian, în vârstă de 15 ani, a dispărut fără urmă de acasă.

Potrivit IPJ Dâmbovița, la momentul dispariției, băiatul era îmbrăcat într-un trening de culoare verde, încălțat cu pantofi sport de culoare albă cu dungi negre și avea un rucsac.

Minorul are aproximativ 1.75 m și 65 de kilograme. De asemenea, acesta are părul șaten și o aluniță lângă nas. Cine îl recunoaște sau poate oferi detalii despre el este rugat să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Pe de altă parte, primarul comunei Pietroșița face și el apel pe Facebook și cere mobilizarea tuturor pentru găsirea minorului.

“Stimați cetățeni, ieri după-amiază, în satul Dealu Frumos, a dispărut de la domiciliu minorul Atanase Georgian, în vârstă de 15 ani.

Apelez la cetățenii din satul Dealu Frumos pentru voluntariat în căutarea minorului, pe lângă echipele de la Poliție și Jandarmerie. De asemenea, orice informație poate fi utilă!

Telefon primar: 0723 591 277

Telefon Primărie: 0245 778 247”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!