Polițiștii dâmbovițenii, performanță remarcabilă la turneul internațional de minifotbal Santa Ponca Cup. IPA România, pe podium în Spania

Publicitate

Ionuț Parghel
Performanță remarcabilă reușită de echipa de minifotbal a Asociației Internaționale a Polițiștilor din România la turneul internațional Santa Ponca Cup, găzduit de localitatea Palma de Mallorca, din Spania. Formată în totalitate din dâmbovițeni, aceasta a obținut un rezultat de pus în ramă la prima participare în cadrul acestei competiții.

La capătul unui parcurs bun, IPA România a terminat pe locul 2 turneul internațional, fiind înfrântă în finală de echipa rusă Oz Boretz Sankt Petersburg, cu 0-3. În schimb, până la disputa din ultimul act, polițiștii dâmbovițeni au defilat de fiecare dată pe teren, învingând pe Italia (1-0) – în semifinale, Bruno Belgia (4-1) – în sfertui și IPA Petroșani (6-2) – în optimi. De asemenea, în faza grupelor IPA România a înregistrat următoarele rezultate: 3-1 cu Israel, 1-1 cu Franța, 0-0 cu Catalunya, 1-1 cu Jandarmeria Belgiei și 6-0 cu Luxemburg. Ocuparea locului 2 a provocat mult entuziasm în rândul jucătorilor de la IPA România. “ Este o performanță uriașă. Suntem mândrii că am reprezentat cu cinste IPA Dâmbovița, secția Română. IPA România a susprins pe toată lumea la ediția din acest an. În finală era greu să putem face mai mult deoarece în Rusia mai sunt încă echipe de futsal ale ministerului de interne. Sankt Petersburg joacă în prima ligă de futsal din Rusia și cunoaștem cu toții ce înseamnă acest sport în Rusia, ne-a declarat Laurențiu Neagu, unul dintre componenții de bază ai echipei române. Lotul IPA România pentru turneul Santa Ponta Cup a cuprins următorii jucători: Laurențiu Oncescu, Laurențiu Neagu, Ionuț Radu, Adrian Pantea, Viorel Dobromir, Sebastian Trandafir, Ștefan Rădoi, Gabriel Stan, Gilbert Cucuteanu, Mihai Ioniță, Bogdan Matei și Edurd Bucur.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!